Espanyol

L'Espanyol guanya 2-1 el Llevant

Dátalo i Callejón marquen pels periquitos i Stuani per l'equip llevantí

L'equip blanc-i-blau aconsegueix la seva quarta victòria consecutiva al seu estadi i el millor inici de Lliga a casa des de la temporada 80-81

L'Espanyol ha guanyat aquesta diumenge a Cornellà-El Prat al Llevant per 2 a 1 en el partit de Lliga i gràcies a dos gols de Dátalo i Verdú. El gol del Llevant l'ha marcat Stuani.

Amb aquesta victòria, l'equip blanc-i-blau aconsegueix el millor inici de Lliga al seu estadi des de la temporada 80-81: quatre victòries de quatre partits.

La primera part, l'Espanyol ha realitzat el millor futbol del que portem de temporada i el gol es veia a venir. La pilota ha entrat a la porteria dels visitants després d'una jugada col·lectiva en què Verdú ha centrat i Dátalo (13') ha rematat amb el peu esquerre.

Tot i que l'equip blanc-i-blau ha tingut diverses oportunitats per fer el segon gol i de pas sentenciar el partit, no ha estat fins a la segona part que l'Espanyol ha aconseguit marcar-lo. El segon gol ha arribat després d'una centrada rassa de Javi López al punt de penal que Verdú no ha controlat i Callejón, que venia des de darrera, ha engaltat un fort xut enviant la pilota al fons de la xarxa.

Quan el partit semblava sentenciat, el jugador del Llevant Stuani ha retallat les diferències i a posat la por al cos dels blanc-i-blaus davant d'una possible remuntada de l'equip llevantí. Valdo ha centrat la pilota i l'uruguaià, aprofitant la mala sortida del porter de l'Espanyol, ha enviat la pilota al fons de la xarxa d'un cop de cap.