L'Olesa derrota el Blanes i guanya el primer partit de la temporada

L'Olesa no llança la tovallola i ahir va aconseguir la primera victòria de la temporada després de derrotar el Blanes en un encontre que els locals van decidir amb dos gols dels anomenats psicològics.

Els olesans van dominar l'encontre en la primera meitat, i Dani Duran va avisar amb un xut en el minut 20. En el minut 28, Moisés va tornar a posar en perill la porteria blanenca amb un cop de cap que Coca va salvar amb una bona aturada. El porter visitant, però, no va poder fer res per evitar l'1-0, obra de Dani Duran (41'), en aprofitar una centrada d'Aleix.

Després de la represa, els locals van aprofitar l'empenta de l'1-0 per sortir amb molta força i tres minuts després, un contraatac dirigit per Arjona, va permetre a Peque servir a Dani Duran el 2-0. Amb el resultat a favor, l'Olesa va acusar en excés el fet de veure la primera victòria a tocar i el Blanes va aconseguir el domini del joc. Els canvis introduïts per Paco Carballo van funcionar i Bio va escurçar la distància amb un xut col·locat (63') en què Pujol no va poder fer res. El Blanes va continuar amb el domini fins al final de l'encontre i Finidi (75'), va estar a punt d'establir un empat que ja no va arribar.