REGIONAL PREFERENT

El Farners rescata un punt a Sant Hilari

El Farners aixeca un 2-0 i treu un punt del camp del Sant Hilari

Moré va fer dos gols al seu antic equip en els minuts finals

El Sant Hilari va veure com la història de molts partits d'aquesta temporada es tornava a repetir i va perdre un avantatge de dos gols en els darrers vint minuts del partit. El Farners, per la seva banda, va saber reaccionar gràcies a un Moré salvador, que va deixar un gust amarg a la boca de l'equip que defensava la temporada passada. Tots els gols van arribar en la segona part. El primer dels locals el va fer Òscar (56'), aprofitant un rebuig després d'un llançament de falta. Dotze minuts més tard (68') Iván feia una gran jugada per la banda i marcava amb un xut potent. Amb el 2-0 tot semblava dat i beneït, però el Farners va saber reaccionar aviat. I és que només van caldre dos minuts perquè en el 70 Moré retallés distàncies amb un xut de falta. En el minut 84 el mateix Moré, aprofitant un rebuig, va fer l'empat.

SANT HILARI
2
FARNERS
2
SANT HILARI:
Jota, Litus (Carles, 85'), Pinto, Cabra, Dani, Òscar, Generó (Youseff, 55'), Criado, Àngel Pau, Rossell i Iván.
FARNERS:
Pane, Marc (Carles, 56'), Jaume, Jordi, Talavera, Vendrell, Artau, Cristian (Aleix, 75'), Enric (Solé, 81'), Padrós i Masferrer.
1-0 (56') Òscar. 2-0 (68') Iván. 2-1 (70') Moré. 2-2 (84') Moré.
David Barón Ajenjo.
Rossell, Litus, Cabra, Àngel Pau i el tècnic Xavi Ceballos (Sant Hilari). Pitu, Masferrer, Cristian, Vendrell i Talavera (Farners).
Artau (Farners) (89') per doble groga.
PÚBLIC:
Unes 300 persones.

El primer duel a regional preferent

Després de l'ascens del Farners, el d'ahir va ser el primer partit a regional preferent entre el Sant Hilari i els colomencs, dos equips entre els quals hi ha rivalitat i que tenen jugadors amb experiència recent en l'altre equip. El cas més evident i simbòlic és el de Jordi Bonet, tècnic del Farners, que va canviar Sant Hilari per Santa Coloma, camí que van seguir un bon grapat de jugadors. L'excapità dels selvatans, Lluís Padrós, i Jordi Moré, gran protagonista del partit d'ahir, van ser els últims a afegir-s'hi. Xavi Generó, en canvi, també durant l'última pretemporada, va deixar el Farners i va fitxar per l'altre equip selvatà, rival d'ahir.