L'Olesa toca fons a Reus

L'Olesa va caure derrotat ahir amb contundència a Reus. Els del Baix Camp van imposar la seva autoritat i la diferència en la classificació va quedar palesa des del minut 19, quan l'expulsió del porter olosenc per haver comès un penal va permetre als locals obrir la llauna (22'). A partir de l'1-0, el monòleg dels reusencs es va reflectir al marcador i en el minut 30, Marquès va fer efectiva una falta des de la frontal. Només quatre minuts mes tard, Querol va aprofitar una assistència de Marquès –que va completar un gran partit– per fer el 3-0.

La mitja part només va servir per interrompre momentàniament el festival del local, que va continuar amb dos gols més en un quart d'hora. Primer, quan Pitarque va aprofitar una bona paret amb Masque, per creuar-li la pilota al porter visitant (53'), i el 5-0 final quan Manolo Gonzàlez va rematar una altra bona assistència de Masqué. A partir de llavors i fins al final, el Reus es va limitar a controlar.

REUS DEPORTIU
5
OLESA
0
REUS DEPORTIU:
Moragón, Edu Vives, Ferran, Sangrà (Ortega, 63'), Urraka, Borja (Víctor Ortiz, 54'), Masqué, Marquès, Manolo González, Pallarés i Querol (Pitarque, 37').
OLESA:
Pujol, Aitor, Belles, Moisés, Alex Ros, Xavi Mora (Dani Durán, 65'), Enric (Mauro, 18'), Oriol, Peke, Cristian (Francis, 55') i Soler.
1-0 (22') Xavi Marquès, de penal. 2-0 (30') Xavi Marquès. 3-0 (34') Querol. 4-0 (53') Pitarque. 5-0 (57') Manolo Gonzàlez.