MONTCADA 0 - RUBÍ 2

El Rubí es va endur els tres punts del camp del Montcada amb dos gols en la primera part. El Rubí va aprofitar dues errades defensives dels locals per batre Jonathan. En el llançament d'un córner, Fernando, lliure de marcatge, va marcar (0-1). En el minut 45, Juan Pedro va fer el 2-0 després del mal rebuig d'un defensa local. / EL 9
MONTCADA:
Jonathan, Cussó, Ivan Serrano, Pol, Miki, Solano, Charly, Xavi Garcia (Israel Serrano, 60'), Fran Jerez (Garzón, 60'), Carrion i Remo (Norbert, 76').
RUBÍ:
Moreno, Kiki, Gerard, Alexis, Pol, German, Juanjo (Julian, 66'), Juan Pedro, Pedro (Genís, 52'), Fernando i Carles (Juanlo, 73').
0-1 (19') Fernando. 0-2 (45') Juan Pedro.
Ramos Manzaneque.
Al local Ivan Serrano i als visitants Moreno, Germán, Carles i el tècnic Daniel Andreu.