EL MORELL:

Yakan, Raül, Borràs (Ballart, 61'), Antonio, Rosado, Coello (Quico, 66'), Carrión, David, Iván, Munta i Valerio (Víctor, 25').

VILAFRANCA:

Alex, Costa, Rafa (Bello, 76'), Reventós, Mural, Palla, Josep, Folch (Roca, 82'), Òscar, Masqueró i Sergi (Via, 80').

0-1 (58') Sergi. 1-1 (71') Rosado. 2-1 (73') Munta. 2-2 (74') Josep. 3-2 (80') Rosado.

Bastida Torres.
Per als locals, Munta; per als visitants, cap.
Directa a Iván (90').

El Morell va aconseguir una important victòria a casa contra el Vilafranca. Els tarragonins feia set jornades que no guanyaven i, quan falten sis jornades, se situen a cinc punts de la salvació.

La primera part del partit va ser força avorrida per part de tots dos conjunts, i no va ser fins al segon temps que es van poder veure els gols. En els darrers 45 minuts, el Vilafranca va ser qui es va avançar en el marcador, amb un gol de Sergi (58'). Els locals no es van deixar intimidar i Rosado va fer l'empat en el minut 71. A partir d'aquí, i en tres minuts, van arribar dos gols més. Munta va posar el Morell al davant en el minut 73 amb el 2-1, però l'alegria només va durar uns instants, ja que Josep va fer el 2-2 en el minut 74. Els darrers instants van ser moments de molta tensió, però finalment el Morell va aconseguir marcar. Rosado va marcar el segon gol en el seu compte particular i el tercer per als locals.

El conjunt de Pitu Iglesias va capgirar un resultat en contra i va guanyar els tres punts