El filial grana va perdre contra el Cornellà, que es jugava molt més

Un penal fallat per Virgili amb 0-0 podia haver canviat el rumb

Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA
«Hem estat bé fins a tres quarts del camp, però hem fallat al davant, i no hem convertit un penal, mentre que el Cornellà ha tret molt profit de dues ocasions»
«Amb la permanència assegurada és normal que els jugadors baixin una mica la intensitat; Avui, a més, hem provat jugadors de cara a la propera temporada»

La Pobla de Mafumet ja fa setmanes que ha fet els deures i això, contra rivals que encara s'estan jugant les garrofes, acaba passant factura. Ahir, el filial grana rebia un equip, el Cornellà, que encara no tenia la permanència assegurada, i va acabar cedint els tres punts i encaixant la tercera derrota consecutiva. Els del Baix Llobregat, sense fer un gran partit, van saber aprofitar les seves escasses ocasions per aconseguir el triomf amb dos gols en la recta final del matx. També s'ha de dir que si Virgili hagués transformat un penal al minut 55 amb encara el 0-0 al marcador, el rumb del partit hagués estat probablement molt diferent. Però els de Santi Coch, que ahir no es va poder asseure a la banqueta ja que estava sancionat, ja fa setmanes que no estan fins davant de porteria –només una gol en tres jornades– i ho van acabar pagant.

En la primera part, pràcticament cap dels dos equips va disparar a porteria. El joc no es va moure de la línia de mitjos i només en els darrers minuts, amb dues ocasions de Virgili, primer –el seu xut ras després d'una combinació amb Youcef el va aturar bé Íñigo–, i d'Osado, amb el minut 45 complert, que va topar amb una doble intervenció del porter visitant, els poblencs van poder trepitjar l'àrea. Molt abans, en una topada amb un davanter del Cornellà, Carrillo va haver de ser substituït per Vila, amb un fort cop al cap.

Després de la represa, la tònica del partit no va variar i tret de l'error de Virgili des dels onze metres i un xut que va anar arran de pal del pitxitxi grana (72'), la Pobla no va existir en atac. El Cornellà, en canvi, va saber materialitzar les úniques dues ocasions clares que va tenir. Cervantes, després d'un servei de banda i aprofitar un rebuig que va desviar un defensa, va fer el 0-1. I quan només quedaven dos minuts pel final, l'exjugador de la Pobla Ivan Villanova, interposant-se en una falta entre la barrera i el porter, va fer el gol de la sentència.

Ferrando, a la graderia.

El tècnic del Nàstic, César Ferrando, acompanyat pel seu segon, Quique Latasa, va seguir en directe el partit del filial grana, que ahir va provar més d'un jugador no habitual, amb vistes a la propera temporada.

LA POBLA DE MAFUMET
0
CORNELLÀ
2
LA POBLA DE MAFUMET:
Carrillo (Vila, 16'), Orobitg, Denís, Vivó, Arcega (Sergi Soler, 72'), Cristino, Virgili, Youcef, Osado, Esteve (Barru, 82') i Jusi.
CORNELLÀ:
Iñigo, Ricarte, Moisés, Valentín, Diego, Gómez, Cervantes (Ivan, 80'), Txiki, Jonny (David, 57'), Charly Ruiz i Sergi (Dani Delgado, 57').
0-1 (74') Cervantes. 0-2 (88') Ivan.
García Rosell.
als locals Jusi, Cristino, Vila i Youcef; als visitants Gómez, Moisés, Dani Delgado i David.