1a CATALANA

El temps s'esgota

El Morell cau contra el Manresa i perd una gran ocasió per intentar somiar en la salvació

EL MORELL

1

MANRESA

3

EL MORELL:

Yakan, Raül (Aleix, 72'), Antonio, Rosado, Coello, Quico, David, Ivan, Gonzalo (Borràs, 69'), Munta i Ballart (Richard, 61').

MANRESA:

Morales, Sucias, Garrido, Moha, Ivo, Dani Sucias, Montoro (Adri, 71'), Revilla, Noguereda (Pive, 76'), Berenguer (Miqui, 62') i Riqui.

1-0 (36') David. 1-1 (50') Noguereda. 1-2 (54') Noguereda. 1-3 (83') Riqui.

Guisasola Llopis.
als locals Antonio, Ivan i Munta; als visitants Dani Sucias i Riqui.
cap.

El Morell s'enfrontava a un rival directe en la lluita per la salvació. Tots dos conjunts necessitaven la victòria per intentar sortir de la zona de descens, però sobretot el Morell, ja que es trobava a quatre punts de la salvació.

En la primera part el Morell va dominar i va aconseguir avançar-se en el marcador amb un gol de David, però en la segona part, Noguereda va empatar i capgirar el marcador. I finalment, Riqui va acabar de sentenciar l'enfrontament amb l'1-3, que deixa la salvació cada cop més lluny del Morell.