El menys dolent s'imposa

El Vilajuïga derrota el Banyoles i tanca el periple a casa amb un triomf després de tres mesos

TÈCNIC DEL VILAJUÏGA
«El partit ha servit per tancar la temporada amb un bon gust de boca»
«Tenir 31 punts quan ningú confiava en nosaltres és tot un èxit»
Xevi Coll
TÈCNIC DEL BANYOLES
«Hem dominat el primer temps, però quan perdones ho acabes pagant. Desitgem que s'acabi la temporada»

Des del 2-1 al Cornellà del 25 de gener que el Vilajuïga no cantava victòria. Ahir, en l'últim partit a casa de la temporada, el conjunt alt-empordanès, penúltim, es va desfer de l'últim, el Banyoles, i després de 3 punts de 39 va assaborir el triomf (2-1). Es va imposar el menys dolent en un derbi en què el Banyoles va marcar primer.

Tots dos equips ja havien baixat i el partit va ser de poca tensió. Abans del 0-1 de Gity (42'), els locals Víctor i Txiqui i els visitants Cornellà i Karam havien posat a prova Èric i Alexis. Després del 0-1, el Banyoles se n'hauria pogut anar al descans amb 0-2, però Karam va rematar al travesser (45').

Després de la represa, el Vilajuïga va reaccionar amb un golàs de Dani Òscar a l'escaire (64') i una passada de Víctor a Chacón, que aquest va transformar en el 2-1 (70'). El Banyoles tanca la competició a fora sense haver guanyat cap partit (3 punts de 57, amb empats a Cassà, a Reus i a Palamós).

Napo, fora de la banqueta.

Una de les curiositats va ser que el tècnic local, Napo Cayuela, no es va asseure a la banqueta per evitar possibles sancions. El dia abans havia jugat l'últim quart amb el Base Roses, el seu equip anterior, que busca la salvació a 1a regional.


«Napo» Cayuela

VILAJUÏGA
2
BANYOLES
1
VILAJUÏGA:
Èric, Sánchez (Karim, 65'), Èdgar (Fàbregas, 45'), Dani Òscar, Zou, Richard (Iñaki, 45'), Mabil, Chacón, Víctor, Txiqui i Bassols.
BANYOLES:
Alexis, Nelson (Gerard, 74'), George, Arimany, Vila, Joan, Reinoso, Cornellà, Karam, Granell i Gity.
GOLS:
0-1 (42') Gity. 2-1 (64') Dani Òscar. 2-1 (70') Chacón.
ÀRBITRE:
Gràcia Álvarez.
T.G.:
Als locals Zou i Bassols, i als visitants Nelson, Vila i Cornellà.

Una derrota i 11 punts en els derbis per al Vilajuïga

Amb la victòria d'ahir, el Vilajuïga ha demostrat que és molt competitiu contra els equips gironins. Dels vuit partits contra rivals de la demarcació, els alt-empordanesos només han perdut a Cassà (4-1) i han sumat 11 punts de 24. A casa, han empatat contra el Blanes (3-3) i el Cassà (1-1), i han guanyat el Palamós (4-1) i el Banyoles (2-1). A fora, un punt a Palamós i a Banyoles (0-0) i un a Blanes (2-2).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.