Bon canvi de temperament de Calderé

El de Vila-rodona diu que enguany ha madurat com a entrenador

El tècnic complirà la primera temporada sense que l'expulsin

Fins fa poc menys d'un any, Ramon Maria Calderé era un dels tècnics més polèmics de la tercera divisió. I és que amb una personalitat força nerviosa, el tècnic de Vila-rodona sempre havia tingut alguna enganxada amb els àrbitres i mai no havia acabat cap temporada sense haver estat expulsat. En l'inici d'aquest curs, però, l'entrenador del Reus es va proposar prendre's els partits amb més tranquil·litat i aquest canvi de temperament està resultant, ja que Calderé encara no ha estat expulsat en cap duel i ha protagonitzat ben poques polèmiques.

«En Ramon Calderé ha canviat. M'estic fent més madur, com a persona i com a entrenador», afirma el tècnic dels roig-i-negres, que afegeix: «Queda un partit i espero acabar la temporada molt bé, mai n'havia acabat cap sense que m'expulsessin. Anys enrere vaig tenir aspectes molt negatius, he reconegut que això no m'aportava res de bo i he canviat.» L'entrenador també admet que els arbitratges que ha tingut el Reus aquest curs han millorat força, «sobretot fora de casa», i considera que no queixar-se tant com ho feia abans fa que els col·legiats no estiguin tan pendents de la banqueta i perjudiquin menys el conjunt del Baix Camp.

Una polèmica, una disculpa.

Una de les poques polèmiques que Calderé ha protagonitzat aquesta temporada data de fa tot just una volta, al camp de la Pobla de Mafumet, en què l'entrenador del Reus va acusar els membres del cos tècnic local de ser «poc senyors». En referència a aquestes declaracions, però, el tècnic ha volgut demanar disculpes: «Em vaig equivocar amb les manifestacions, va ser una enrabiada meva i ho accepto.» El filial del Nàstic, precisament, serà el pròxim rival del Reus en l'últim partit de lliga.

Els roig-i-negres necessiten puntuar per assegurar-se el segon lloc: «Serà un partit molt important. Primer, perquè ens falta un punt per classificar-nos segons i, segon, perquè és molt important acabar la lliga amb una dinàmica guanyadora», diu Calderé, que tindrà un grapat de baixes per a aquest partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.