1a CATALANA

Es confirma el pitjor

El Morell aconsegueix una gran victòria però segella el descens

Els de Pitu Iglesias tornaran a Preferent vuit anys després

EL MORELL

4

TÀRREGA

1

EL MORELL:

Raül Salguero, Antonio, Rosado (Richard 82'), Coello (Quico 82'), Eric, Carrión, David, Ivan, Borràs, Munta i Valerio (Ballart 66').

TÀRREGA:

Damià, Pacheco, Didac, Mayoral, Nano, Valeri, Pijoan, Sergi (Siddarta 63'), Oleia (Miusic 45'), Quico i Cisco (Baiges 68')

GOLS:

1-0 (7') Valerio. 1-1 (38') Cisco de penal. 2-1 (60') David. 3-1 (83') Rosado. 4-1 (87') Munta.

ÀRBITRE:

Ponsatí Clavaguera.
T.G.:
Als locals Eric, David, Borràs i Richard; i al visitant Quico.
T.V.:
Cap.

El Morell va passar per sobre del Tàrrega, però aquesta victòria arriba tard. Quan falten dues jornades perquè s'acabi la lliga, l'empat de l'Igualada el situa a sis punts de distància i desterra el conjunt de Pitu Iglesias al descens a preferent, després de vuit temporades jugant a primera catalana.

En el duel contra els de l'Urgell, l'equip local va dominar durant tots noranta minuts de partit. El Morell es va avançar amb un gol de Valerio en el minut 7, però el Tàrrega va empatar mitjançant un penal ben assenyalat. L'encarregat d'executar la pena màxima va ser Cisco, però Salguero va desviar el llançament amb tan mala fortuna que la pilota va rebotar al pal de la porteria, després va tocar l'esquena del mateix porter i va acabar entrant. Els morellencs no es van deixar sorprendre i van continuar dominant. En la segona part el Tàrrega va saltar al terreny de joc amb una mica més d'empenta, però ràpidament els locals van tornar a agafar les regnes del partit. David va fer el 2-1 en el minut 60, i a partir d'aquí els visitants van abaixar els braços i van quedar rendits davant el rival. En el tram final, Rosado i Munta van fer el tercer i el quart gol, però la victòria ja no servia per a res.

Condemnats al descens.

El Morell, tot i aconseguir una gran victòria contra el Tàrrega, s'ha afegit al Martorell i ja són matemàticament equips de regional preferent. L'última plaça de descens se la disputaran el Manresa, l'Igualada, el Guíxols i el Vilafranca. El primer ja està en la zona de perill, mentre que l'Igualada està salvat però només se situa dos punts per sobre del seu perseguidor. El Guíxols i el Vilafranca es mantenen més allunyats, quatre punts per sobre de les posicions de descens.

Condemnats al descens

El Morell, tot i aconseguir una gran victòria contra el Tàrrega, s'ha sumat al Martorell i ja són matemàticament equips de Regional Preferent. L'última plaça de descens se la disputaran el Manresa i l'Igualada. El primer ja es troba en la zona de perill, mentre que l'Igualada està salvat però només se situa dos punts per sobre el seu perseguidor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.