Futbol català

Toca la victòria a domicili

Futbol. 3a divisió. L'Olot no pot esperar més per guanyar per primera vegada a fora de casa i així apropar-se a la part alta de la classificació

L'Olot visita l'Europa (avui a les dotze) amb la intenció d'aconseguir d'una vegada per totes la primera victòria lluny de la Garrotxa. Els jugadors entrenats per Joan Nitus Santos han de començar a sumar de tres en tres, tant a casa com a fora, si volen aspirar a llocs ambiciosos de la taula.

El rival de l'Olot, l'Europa, es troba una posició per sota dels olotins –tot i que els barcelonins tenen un partit menys, el que es va ajornar per un fort aiguat caigut durant el descans contra el Masnou, amb el resultat d'empat a zero gols–. Després d'un gran inici de lliga –cinc victòries en les primeres set jornades–, l'equip del barri de Gràcia travessa una dinàmica irregular de joc. I és que el coixí aconseguit en l'inici de temporada per l'Europa, encara els permet situar-se per sobre del conjunt olotí: “L'Europa destaca pel seu bloc. Tots els jugadors treballen per igual. Normalment volen o tenen la intenció de jugar la pilota i això pot beneficiar el nostre joc” analitza Nitus Santos.

Les aspiracions de l'Olot en els propers partits són guanyar per primer cop fora de casa: “Estem mentalitzats i sabem que la prioritat és aconseguir la primera victòria fora de casa” diu Santos.

El possible onze de l'Olot serà: Segovia o Aleix, Francolí, Serra, Abel, Edile, Roca, Roger, Granell, Hostench, Robert i Manel Sala. Santos no podrà disposar de Freixa, Juanjo i Molas, encara lesionats, però recuperarà el central Berga.

L'Europa treballa com a bloc tot i la seva irregularitat. És un camp complicat i un bon equip
Joan ‘Nitus' Santos
Entrenador de l'Olot
La nostra prioritat és aconseguir la primera victòria fora de casa. Podem guanyar qualsevol equip i ara ho hem de demostrar

El tercer pitjor visitant de la lliga

L'Olot és junt amb la Gramenet i l'Amposta –l'antepenúltim i l'últim classificat respectivament– l'únic conjunt que no ha obtingut la victòria com a visitant. Els olotins sumen quatre empats lluny de la Garrotxa mentre que la Grama, un empat, i l'Amposta, que en suma tres, són els pitjors. “Podem guanyar en qualsevol lloc i ho hem de demostrar” diu Santos. Si no haguessin obtingut dinou punts com a locals estarien en posicions delicades de la taula.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.