3a DIVISIÓ

El Llagostera incorpora tres jugadors

El central Banal (Europa) i els joves Birulés (Girona juvenil) i Franch (Vilajuïga), fitxats

El Llagostera no para quiet i ha tancat tres retocs més per a la plantilla que debutarà a tercera divisió. El central Xavi Banal (Europa) i els laterals Carles Birulés (Girona juvenil) i Robert Franch (Vilajuïga) s'incorporen a l'equip llagosterenc, tercer de primera catalana l'última temporada.

Banal, d'1m 84 i 29 anys, és un central contundent que també pot actuar de pivot. Ha jugat en l'Europa l'última campanya (21 partits i 2 gols) i abans també havia jugat a tercera amb el Banyoles i el Sant Andreu, i a segona B amb el Palamós, el Miapuesta Figueres i el Sant Andreu. Birulés i Franch són dos jugadors dretans quan tan poden actuar de lateral com d'interior. Franch ha debutat en l'última campanya a tercera (20 partits i 1.415 minuts) en el Vilajuïga.

Estada a Ribes de Freser.

El Llagostera, debutant a tercera, ja havia fitxat Guillem, Revert, Guitart i Vallho (Llagostera), Aimar (Banyoles) i el porter Ureña (Guíxols). L'equip farà una estada a Ribes de Freser (Ripollès) del 20 al 22 de juliol, amb tres sessions diàries. Durant l'estiu jugarà a casa contra la selecció d'Uzbekistan sub-20 ( 23 de juliol), l'Espanyol B (16 d'agost) i el Badalona (23 d'agost) entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.