Futbol català

La porra del Girona a www.elpuntavui.cat

Premis cada setmana. Hi ha en joc un abonament del Girona FC per a la temporada que ve, nits als hotels Sidorme i àpats als restaurants Can Veí i Draps

Durant les tres últimes jornades de la lliga de 2a divisió A, El Punt Avui organitza una porra lligada als resultats que obtingui el Girona en els enfrontaments contra el Barça B, diumenge al migdia, i contra l'Almeria i el Real Madrid B en els dos últims partits de la lliga.

Per participar-hi, s'ha d'entrar a www.elpuntavui.cat, anar a l'apartat de la porra que hi ha a la columna de la dreta de la pàgina web i clicar a “Participar”. Un cop allà, s'obrirà una finestra en la qual ja es podrà posar el resultat i les dades particulars.

Els encertants del resultat de cada partit podran guanyar un abonament per al camp del Girona el curs 2013/14, una nit d'hotel a qualsevol establiment que la cadena d'hotels Sidorme té a l'Estat espanyol, un àpat al restaurant Can Veí de Sarrià de Ter o un àpat al restaurant Draps de Girona.

El dimarts posterior a cada jornada es publicaran els guanyadors de cada porra. La participació està oberta des d'ahir. Al vespre, un 33% dels participants havien dit que el resultat del Girona-Barça seria 2-1. L'altre resultat més marcat era 3-1. Només un 9% havien aventurat que el Girona perdria aquest partit de la recta final de la lliga que el pot portar a primera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.