Futbol català

No descarten Migue, David Garcia i Jandro, però ho tenen difícil

Tres dubtes. Els defenses, amb lesions musculars, estan pendents d'evolució i el mitja punta no va completar la sessió d'ahir

A Migue i David Garcia ni se'ls va veure ahir per l'annex de Montilivi. Tocava fer-se proves per saber l'abast de les lesions que els van impedir acabar el partit a Vila-real. La ressonància que es va fer al central va revelar una lesió a l'isquiotibial de la cama esquerra, mentre que les exploracions que es van fer al lateral també van revelar una estrebada a la cuixa.

Tot i que el comunicat va acabar amb el clàssic “pendent d'evolució”, la teoria diu que tant un com l'altre ho tindran molt complicat per ser diumenge damunt la gespa contra el Barça B. També ho tindrà difícil l'asturià Jandro Castro, que va començar la sessió integrat al grup però no la va completar i es va retirar una mica abans d'hora amb una sobrecàrrega. Però encara hi ha un marge de cinc dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.