Futbol català

Ni Migue ni David Garcia

Aturats. El central i el lateral es van perdre l'entrenament. Jandro, en canvi, el va completar i té més possibilitats de jugar diumenge

Migue González i David Garcia, que van haver de demanar el canvi per lesió a Vila-real, no van participar en l'entrenament que va fer ahir el Girona. Migue, que té una lesió als isquiotibials de la cama esquerra, és gairebé impossible que arribi a temps per al partit contra el Barça B –només va durar dotze minuts a El Madrigal després de perdre's el Girona-Xerez–, i també ho té força complicat David Garcia, amb una estrebada a la cuixa esquerra.

Qui té més números de tornar a l'equip, en canvi, és Jandro Castro. El mitja punta asturià va fer tot l'entrenament d'ahir i el va completar amb normalitat. Jandro, un dels grans referents en la creació ofensiva, s'ha perdut els set últims partits, des que es va lesionar en un entrenament a Navata.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.