Futbol català

“Nou punts, ascens directe”

L'optimisme de Rubi. El tècnic afirma que si el Girona guanya els tres partits que li queden, contra el Barça B, l'Almeria i el Real Madrid B, la segona plaça difícilment se li escaparà

L'estat de la qüestió és que, a tres jornades del final de lliga, hi ha dos equips que depenen d'ells mateixos per pujar directament a primera divisió (el Vila-real i l'Almeria) i dos més (el Girona i l'Alcorcón) que hauran de combinar la perfecció amb ensopegades dels rivals. Rubi, però, ha fet anar la calculadora i ha extret les seves conclusions: “Qui faci nou punts té l'ascens directe garantit en un 90% o més. Sigui qui sigui. Fins i tot l'Alcorcón.”

Quan li van preguntar si el Girona ha de començar a pensar en clau d'eliminatòries d'ascens, Rubi va estar categòric com poques vegades: “Si no creus en el segon lloc quan el tens a un sol punt i encara falten tres jornades, o no ets un bon esportista o ets un depressiu”, va comentar el tècnic del Girona, que confia que després d'aquesta jornada l'equip s'hagi assegurat matemàticament un lloc entre els sis primers i que com a mínim mantingui intactes totes les possibilitats per assaltar la segona plaça.

El Barça B

“Jo preferiria que els millors jugadors de l'equip rival no hi fossin”, va reconèixer Rubi quan se li va preguntar per la presència de Deulofeu. “Sabem que hi serà. Ell i tota la resta de jugadors. De fet hem preparat el partit com si vinguessin tots i estem molt motivats”, va afegir l'entrenador del Girona.

Rubi va tenir oportunitat de contestar les paraules de Tito Vilanova, que va dir que Girona seria un bon lloc perquè el Barça cedís jugadors en cas que l'equip de Montilivi pugés a primera: “És un tema que se m'escapa, però estem parlant d'un dels millors planters de tot l'Estat. Aquí a Girona, el que puc garantir és que es juga a futbol i que no vindran a donar puntades a una pilota”, va exposar el tècnic del conjunt gironí.

CESSIONS FUTURES?

“Se m'escapa el tema, però sí que puc garantir que aquí a Girona es juga a futbol”

AMBICIÓ MÀXIMA

“No pensar en el segon lloc quan el tens a un punt és de mal esportista o de depressiu”

EL FILIAL, AMB TOT

“Deulofeu? Hi serà, tot i que jo preferiria que els rivals vinguessin sense els millors”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.