Futbol català

La porra ja reparteix premis

L'1-0. De 353 participants, 19 van endevinar el resultat contra el Barça B. A la web d'El Punt Avui es pot votar ara per l'Almeria-Girona

Un abonament per veure tots els partits del Girona a l'estadi de Montilivi la temporada que ve, un àpat per a dues persones al restaurant Can Veí de Sarrià de Ter, un altre al restaurant Draps de Girona, i una nit d'hotel a qualsevol establiment de la cadena Sidorme. Són els premis que poden guanyar cada setmana les persones que participin en la porra que organitza El Punt Avui lligada als resultats del Girona i que es pot contestar a www.elpuntavui.cat. Des que es va acabar el partit contra el Barça B, ja es poden fer pronòstics per al duel que el conjunt de Rubi jugarà al camp de l'Almeria, diumenge a les sis de la tarda.

La porra va començar amb el partit entre el Girona i el Barça B, en què es van recollir fins a 353 vots. Tot i que els resultats més votats van ser el 2-1 (90 vots) i el 3-1 (70), van ser dinou els vots que van endevinar l'1-0, el cinquè resultat més repetit. Els pronòstics més agosarats van ser un 6-0, un 0-5, un 4-3 o un 5-4.

De zones diferents

El president del Girona FC, Joaquim Boadas, va visitar ahir al migdia la redacció del diari i va ser l'encarregat de donar a conèixer el nom dels primers guanyadors dels premis, d'entre les dinou persones que havien endevinat el resultat contra el Barça B. Dels quatre afortunats, destaca el fet que eren de zones diferents: un de Manlleu (Osona), un de Girona, un de Torroella de Montgrí i una de Cassà de la Selva. Entre els dinou encertants, fins i tot hi havia un vot fet des de Boynton Beach, a Florida (EUA).

Els primers guanyadors

Joan Dordal Moratona, de Manlleu, va ser el primer guanyador d'un abonament del Girona. Lluís Pla-Giribert, de Girona, va guanyar un àpat a Can Veí, i Ramon Noé Esparragó, de Torroella de Montgrí, un al restaurant Draps. Judit Sabrià Falgàs, de Cassà, va guanyar una nit d'hotel a la cadena Sidorme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.