Futbol català

Els cromos del Girona FC

El Punt Avui i El 9 Esportiu donaran el diumenge 9 de juny un àlbum i els primers cromos d'una temporada per emmarcar

Els dies següents es lliuraran de franc la resta d'estampes autoadhesives amb tots els jugadors, els tècnics i els millors moments del curs

El Punt Avui i El 9 Esportiu donaran el diumenge 9 de juny l'àlbum i la primera làmina de cromos que han editat amb motiu de la gran temporada que està fent el Girona FC. És una temporada per emmarcar i, per aquest motiu, els dos diaris lliuraran gratuïtament als seus lectors tant l'àlbum com les làmines amb una seixantena d'estampes autoadhesives, que s'encartaran en set edicions consecutives a partir del dia 9.

Els principals protagonistes de la publicació, de 32 planes, a tot color i editada amb paper estucat, seran els jugadors i els membres de l'staff. Hi haurà un cromo per cada membre de la plantilla, organitzada en blocs per línies: porters; defenses, centrecampistes i davanters. Al costat de la imatge de cada jugador hi haurà una fitxa amb dades sobre la seva trajectòria. Els integrants de l'equip tècnic tindran el mateix tractament. El pòster oficial de la plantilla –una gran fotografia a les planes centrals–, gràfics de la trajectòria de l'equip, els golejadors, la classificació, els resultats i fotografies amb les millors imatges d'un curs de primera, completaran aquest àlbum, pensat perquè petits i grans puguin tenir un record d'una temporada històrica.

Els lectors que completin l'àlbum podran aspirar a un abonament a Montilivi per la temporada vinent, a una nit d'hotel a la cadena Sidorme i a un àpat als restaurants Draps i Can Veí. En pròximes edicions s'anirà informant d'altres novetats amb relació a la temporada de somni del Girona FC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.