Futbol català

L'espera s'ha fet llarga

A punt. Jandro, gens acostumat a estar de baixa des que va debutar com a professional, confia reaparèixer a Almeria després de vuit partits absent. Migue i Ion Vélez encara treballen al marge

Es va lesionar el 10 d'abril en un entrenament a Navata, en l'execució d'un penal, i tot i que el primer comunicat del club no el descartava ni per al pròxim partit, de seguida es va veure que Jandro Castro hauria de descansar unes quantes setmanes. De quatre a sis, que a l'hora de la veritat s'han allargat un pèl. “S'ha anat complicant una mica, però el més importat és que, quan pugui reaparèixer, estigui bé i no torni a recaure”, explicava ahir l'asturià, gens acostumat a estar aturat: “És la primera vegada en la meva carrera que em lesiono.” L'espera se li ha fet llarga, però el retorn és una mica més a prop. I si res no es torça, estarà en condicions de jugar diumenge a Almeria.

Jandro, que es va fer un trencament a la inserció del recte de la cuixa dreta, va completar gairebé tot l'entrenament d'ahir amb el grup. De fet, ja fa dies que fa bona part del treball, però les molèsties a l'hora d'impactar la pilota el frenaven. “Ara em trobo més bé. De moment, no tinc cap molèstia. I si tot continua així, estaré a disposició del mister”, va comentar Jandro, un dels homes clau en el joc ofensiu del Girona. El mitja punta admet que pot haver perdut una mica de ritme de competició, però és optimista: “Com que no he estat sempre aturat, sinó que, menys xutar, feia de tot, espero trobar-me millor.” Jandro té ganes de participar en “un partit clau” a Almeria: “El que guanyi en sortirà molt reforçat. Estarem pendents del Vila-real, però el vencedor s'assegurarà tenir possibilitats fins al final. Esperem ser nosaltres.” L'asturià veu el rival “molt motivat” després d'haver superat un sotrac.

Sense Toni Moral

El Girona recuperarà amb tota probabilitat Jandro i David Garcia, però ho tenen més difícil Migue i Ion Vélez, que ahir van treballar al marge del grup. També va treballar a part Toni Moral, per culpa d'unes molèsties l'evolució de les quals marcarà si pot jugar a Almeria.

LA CONDICIÓ FÍSICA

“Fa un mes que, menys xutar, faig de tot. M'hauria d'ajudar no haver estat aturat”
5 victòries, 1 empat i 2 derrotes
(17 gols a favor i 12 en contra):
Girona - Múrcia (*)
5-2
Racing - Girona
0-1
Girona - Lugo
4-0
Elx - Girona
0-0
Girona - Alcorcón
3-2
Girona - Xerez
2-4
Vila-real - Girona
4-1
Girona - Barça B
1-0
(*) Va ser baixa per una infecció prèvia a la lesió.

PARTIT CLAU

“L'equip que guanyi en sortirà molt reforçat i amb possibilitats fins al final”
“Em trobo més bé. De moment no tinc cap molèstia, i si tot continua així estaré a punt”

David Garcia també està recuperat

Com Jandro, David Garcia va treballar amb normalitat amb el grup. “Les sensacions són bones i crec que arribaré a temps”, va comentar el manresà, que ha pensat moltes vegades en l'acció que li va costar la lesió a Vila-real i que va coincidir amb el 2-1 del rival: “Hi arribava bé, però vaig notar la punxada. M'ha vingut molts cops al cap, però no s'hi pot fer res.” David Garcia, substituït contra el Barça B per Juncà –l'empordanès va fer molt bon paper–, espera que l'equip arribi com més sencer millor a l'hora decisiva: “Hi ha hagut diverses lesions durant l'any. A veure si tenim els màxims efectius possibles per a la promoció, si no podem obtenir l'ascens directe.” A Almeria, l'esquerrà hi veu una final “amb la mateixa pressió per a tots dos”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.