Futbol català

La lluita més il·lusionant

Un gran premi. El Girona arribarà a l'última jornada amb possibilitats d'ascens directe si puntua a Almeria, en un duel molt exigent. “És el més bonic de jugar a futbol”, diu Felipe

El Vila-real, l'Almeria i el Girona són els tres equips que busquen la segona plaça d'ascens directe. Els dos primers eren candidats claríssims a ser a dalt, per pressupost, història i potencial, però amb els gironins pocs hi podien comptar. “Quan veies el calendari, no et pensaves que estaries en una situació així i que et jugaries res amb ells”, reconeix Felipe Sanchón. “És el més bonic de jugar a futbol. Encara que no depenguem de nosaltres, qui ho hauria pensat? És un premi immens tenir possibilitats d'ascens directe quan falten dues jornades.”

L'extrem barceloní admet la fortalesa del conjunt andalús, que ha enllaçat quatre victòries, però també li posa un punt més de pressió: “N'hi haurà per tots dos, perquè si perdem ja no tindrem possibilitats de quedar segons, però el grau d'uns i el dels altres és diferent. Nosaltres tindrem la pressió lògica de poder jugar, però ells tenen l'obligació. No sé si els pesarà o no; tant de bo els influeixi.” L'exblaugrana també espera un favor del Barça B al Miniestadi contra el Vila-real.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.