Futbol català

La pel·lícula ‘Un any de primera'

Amb El Punt Avui i El 9 Esportiu. Diumenge vinent es podrà adquirir el DVD del Girona FC

Amb El Punt Avui i El 9 Esportiu, el diumenge que ve, 9 de juny, es podrà comprar el DVD Un any de primera a un preu de 9,95 euros. Aquest treball recull les imatges dels millors moments de la temporada protagonitzada pel Girona FC des que va començar la lliga 2012/2013 fins a la victòria en el partit a Montilivi contra el Barça B. Amb aquell triomf, l'equip de Rubi es va assegurar, com a mínim, poder disputar la fase d'ascens a la primera divisió de futbol. Els gols són els protagonistes d'aquest DVD, però també s'hi veu reflectida l'afició i l'esperit que han dut l'equip a transformar l'objectiu de mantenir-se a segona divisió fins a la il·lusió de poder pujar a la màxima categoria després d'haver protagonitzat la millor campanya de la seva història: una temporada per emmarcar.

I l'àlbum de cromos

El diumenge dia 9 El Punt Avui i El 9 Esportiu també donen, i de franc, l'àlbum de cromos de la temporada del Girona FC. Amb l'àlbum, es dóna el primer full de cromos. Després, cada dia fins al dissabte 15, hi haurà encartats amb aquests dos diaris els fulls de cromos que permetran completar la col·lecció. Tot els que la completin podran guanyar premis importants: una moto, una bicicleta, nits d'hotel, àpats i abonaments per anar a veure els partits de la temporada que ve del Girona a Montilivi.

Aquestes dues promocions només es distribueixen a les comarques gironines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.