Futbol català

Un onze ple de suplents i un senyor premi

Risc mínim. Chus Herrero i Jofre van ser els únics titulars a Almeria que van repetir en un equip en què Dani Mallo va tornar sota els pals

Rubi no va tenir cap mania a reservar gairebé tots els homes que estan cridats a ser titulars dimecres, fins al punt que no va ni completar la llista de 18 jugadors –n'hi havia 16– inscrits en l'acta arbitral. A més de Migue, Acuña i Toni Moral, que no estaven en plenes condicions físiques, el tècnic va prescindir de Felipe, David Garcia, Moisés Hurtado, Tébar i Richy. Aquests dos últims estaven advertits de suspensió i no tenia cap sentit arriscar.

En l'onze d'ahir, només hi havia dos jugadors –Chus Herrero i Jofre– que van ser titulars a Almeria. Rubi va retocar l'equip de dalt a baix i fins i tot va fer tornar Dani Mallo sota els pals. La gran novetat, però, va ser la presència de Carles Mas a l'eix de la defensa. El jove banyolí, que juga amb el Girona des de cadet, va debutar ahir a segona A, un senyor premi per completar una temporada en què ha entrenat amb regularitat amb el primer equip. També era a l'onze Pere Pons, ja integrat de ple en la primera plantilla.

Retorn esperat de Jandro

L'ovació de la tarda se la va endur Jandro Castro, que va entrar per Juanlu (52'). L'asturià, que havia encadenat nou partits sense jugar, ha de ser una peça important en la promoció.

CARLES MAS

El jove defensa del filial va jugar de titular a l'eix en la seva estrena a segona A

AMB 16 JUGADORS

Rubi no completa la llista i reserva Tébar, Richy, Moisés, Felipe i David Garcia


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.