Futbol català

El gol com a prioritat

Rubi tenia la possibilitat de reforçar l'entramat defensiu situant al camp un triple pivot al mig del camp, a canvi de prescindir d'algun home amb vocació ofensiva, però a l'hora de la veritat el maresmenc va preferir mantenir l'esquema més habitual, amb quatre homes al darrere i un doble pivot. I sense Acuña, la referència al davant la van compartir dos jugadors petits, ràpids i hàbils, Felipe Sanchón i Gerard Bordas. L'aposta era valenta i la missió, ben clara: que la mobilitat i la picardia dels dos davanters menuts descol·loqués els centrals de l'Alcorcón, ahir Babin i el migcampista reciclat Rubén Sanz.

L'equip va evitar acular-se al darrere, cosa que hauria obert la porta als locals a fer el joc directe que tant els agrada, però en la segona part el guió es va complicar. Amb l'1-1 i Felipe fos, el tècnic el va rellevar per Ion Vélez.

A les bandes, Rubi hi va fer jugar d'inici Juanlu i Toni Moral. El problema és que l'esquerrà no va poder ni completar la primera part, per culpa d'una de les molèsties musculars que tant l'han castigat durant tota la temporada.

Dels 20 jugadors que van viatjar dimarts a Alcorcón, van quedar fora de la convocatòria David Juncà i Pere Pons.

TONI MORAL

Sense sort amb les lesions, va demanar el canvi abans del descans (37')
Rubi va buscar velocitat i habilitat en punta amb Felipe i Gerard Bordas


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.