Futbol català

“Ara els obligarem que ens marquin”

Joan F. Ferrer, ‘Rubi' Entrenador del Girona

Amb el seu tarannà, sempre tranquil i caut, Joan Francesc Ferrer, Rubi, explicava minuts després de la conclusió del partit la seva pròpia visió del matx: “El plantejament ens ha sortit perfecte. En la segona meitat ho hem passat malament, ja que l'Alcorcón ha estat l'amo i senyor de la pilota. De totes maneres, hem sabut defensar molt bé les situacions que ens han creat, que tampoc han estat gaires”, analitzava el tècnic del conjunt gironí. Conscient que el seu equip havia fet un gran esforç físic per defensar la renda i evitar les envestides del rival, Rubi va lloar els seus homes: “A l'equip se li ha de posar una nota molt alta. Tots han fet un gran partit i un gran esforç. Al principi no els he trobat nerviosos, però a mesura que passaven els minuts els he vist molt pendents de defensar, i això denota nervis”, hi afegia.

El Girona va treure un bon resultat de la seva visita a Santo Domingo. I és que marcar fora de casa en una eliminatòria d'anada i tornada, amb el segon partit a casa, pot arribar a ser decisiu. Tot i això, Rubi va avisar que no serà fàcil, el partit de diumenge a Montilivi: “L'Alcorcón té un gran equip, fa un bon joc i ho hem passat malament. L'eliminatòria està al 50%, només és un 1-1. Hem marcat molt d'hora i volia un segon gol. En la segona ens ha costat massa agafar alguna contra. L'eliminatòria està oberta, hem marcat fora de casa, i és important.”

“El gol ens ha fet mal”

El que més va destacar l'entrenador del conjunt blanc-i-vermell va ser la gran labor defensiva que van desenvolupar els seus homes damunt l'herba de l'estadi de l'Alcorcón. El joc vertical dels madrilenys i les constants arribades, sobretot en la segona meitat, demanaven molta concentració als jugadors del Girona: “El gol ens ha fet molt de mal, ja que ens l'han marcat quan semblava que es posaven nerviosos i es tornaven erràtics. Ha estat una llàstima”, explicava Rubi, que, en ser preguntat per l'àrbitre va dir: “Si em poso a pensar en les jugades concretes podria treure alguna jugada a favor nostre, i alguna altra en favor seu. No puc opinar sobre una cosa que no he vist. Tampoc sé si en el seu gol hi ha hagut falta sobre Jose.”

El plantejament inicial

Defensant el seu onze inicial, Rubi va mostrar la seva visió particular sobre les eliminatòries a doble partit: “Crec que fora de casa la mentalitat ha de ser marcar un gol i evitar així que et marquin. Ara els obliguem que ens marquin. La pena és que tot i haver marcat tan d'hora no hem pogut marcar cap més gol”, explicava l'entrenador revelació de segona, que no dubta que Montilivi serà clau per tenir possibilitats de passar l'eliminatòria: “Passem uns dies molt especials. L'afició ha fet un esforç i és d'agrair. Ara hem d'omplir Montilivi, perquè necessitem el seu suport.

LES POSSIBILITATS

“L'eliminatòria està oberta, hem marcat fora de casa i això és important, però no és definitiu”

L'ACTITUD

“Tots els meus jugadors han fet un gran partit i un gran esforç. Al final estàvem una mica nerviosos”

LA FILOSOFIA

“A fora de casa la mentalitat ha de ser marcar i evitar que et marquin. Ara estan obligats a atacar”


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.