Futbol català

Acuña, 12 minuts i Jandro, 73

Rubi no va voler especular amb l'1-1 de l'anada ni tampoc reservar res i va posar a l'onze els dos jugadors que estaven amb l'interrogant més gran però que en condicions normals són indiscutibles: el mitja punta Jandro Castro i el davanter Javi Acuña. L'asturià va tornar a l'equip titular després d'onze jornades de no ser-hi i el paraguaià va reaparèixer després d'un parèntesi obligat de dos partits per la lesió al genoll derivada de l'entrada de Trujillo (Almeria) i per un problema afegit als isquiotibials.

Acuña només va durar 12 minuts al camp, però tot i això va tenir prou temps per marcar l'1-0. Substituït per Ion Vélez, el paraguaià se'n va endur una de les grans ovacions. Va demanar el canvi després d'un xoc amb Babin i de notar una petita molèstia als isquiotibials en l'acció del gol. Rubi ja està acostumat a fer el canvis a mesura que els seus jugadors van caient lesionats, que en els darrers partits és com mosques. De fet, Moisés Hurtado va notar molèsties en el genoll i va demanar el canvi en el descans. El Girona ja havia gastat les dues substitucions en 45 minuts i quedava encara la meitat del partit al davant.

La tercera substitució era de manual. Després d'onze partits de no ser titular, estava escrit que no era aconsellable que Jandro aguantés els 90 minuts, sobretot perquè d'aquí a tres dies hi ha un altre partit a Montilivi on el futbol de l'asturià tornarà a ser imprescindible a la mitja punta, com ho va ser ahir. Jandro va deixar el seu lloc a Eloi.

I amb els canvis exhaurits, van aparèixer els problemes físics. David Garcia va tornar a tenir rampes i Juanlu es va queixar de la cuixa, però van haver d'acabar el partit. Rubi es va deixar quatre cartes per jugar (Mallo, Txiki, Gerard Bordas i Jofre). El tècnic havia deixat sense inscriure a l'acta Pons, Juncà i Kitoko

L'ASTURIÀ

Va ser rellevat en el tram final perquè dimecres que ve ha de tornar-hi a ser
Acuña i Moisés van demanar el canvi i David Garcia i Juanlu van acabar tocats


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.