REGIONAL PREFERENT

El Morell obté una valuosa victòria contra el Cambrils i abandona el penúltim lloc

El Morell i el Cambrils van imprimir un ritme de partit elevat, però l'encert ofensiu del Morell va decantar la balança a favor dels locals, que gràcies a aquesta victòria respiren a la part baixa i abandonen la penúltima posició de la classificació. Archi conduïa una pilota per la banda que va centrar i Diego rematava fent l'1 a 0 al minut 25. El Cambrils va reaccionar amb un punt més d'intensitat, però no va acabar de generar accions perilloses. Kiko ampliava l'avantatge dels locals al minut 70 amb un gol de falta. Ton va tancar el marcador amb un altre gol de falta.

La victòria dóna oxigen al Morell que venia de tres derrotes consecutives i era penúltim. Contràriament, al Cambrils se li estronca la ratxa de tres victòries consecutives, però es manté a la part alta de la classificació, en quart lloc.