BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

D'avui no pot passar

La FEB fa públic que no accepta la vaga i els clubs es tornen a reunir avui perquè encara esperen una rectificació

Dia de comunicats i reunions el d'ahir, l'endemà que l'associació de clubs convoqués una vaga per a les jornades 12, que s'hauria de jugar demà, i 13(dimarts). De tot plegat, però, encara no en va sortir una resolució, i ha de ser en el transcurs del dia d'avui que els clubs han de decidir si hi són o no hi són.

Una associació que havia convocat una reunió ahir, a la qual no van assistir tots els membres –per exemple, no hi havia cap dels catalans–, perquè molts representats de clubs tenien afers laborals privats que no els ho permetien. Mentrestant, la FEB va emetre un comunicat en què essencialment deia que no acceptava la convocatòria de vaga. Poc després, l'associació de jugadores feia públic el seu, i remarcava que la decisió havia estat presa pels clubs sense consultar-les i que elles «no hi tenien res a veure». Alfonso Cabezas, representant dels clubs, deia més tard que s'estava en converses per arribar a algun acord amb la FEB –malgrat que el comunicat d'aquesta no deixava entreveure res d'això–. Al final, ahir a la nit, estava previst que la comissió executiva dels clubs –Perfumerías, Rivas i Cadí– es reunís per mirar de trobar una solució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.