BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

Un duel català per començar l'any

Amb entrada gratuïta per als aficionats, la segona volta de la Lliga Femenina s'inicia aquesta tarda (16.15 h) a la Seu d'Urgell amb el duel català entre el Cadí i l'Olesa Espanyol.

Ja sense Kerri Gardin –la jugadora, rescindida pel club urgellenc ha signat amb l'Elizur Holon d'Israel–, el Cadí afronta el matx contra l'Olesa amb més necessitat de triomf que no pas les barcelonines. Això sí, el tècnic Andreu Bou assegura: «Comencem la segona volta amb la il·lusió de com vam acabar la primera, guanyant dos dels tres partits finals. Sabem que hem tingut més joc que resultats, i som optimistes per avui i per a la segona volta.» Tot i això, l'equip té un balanç 3-10 i és només una victòria per sobre de les dues places de descens. L'Olesa, en canvi, va mantenir una trajectòria prou regular en la primera meitat de campionat, un joc i uns resultats que el van portar fins a la setena posició amb un 6-7. Pel tècnic de l'equip, Lucas Mondelo, aquesta seria la clau: «Defensar una mica més del que ho hem fet en la primera volta i controlar el rebot per jugar transicions i obligar-les a jugar en estàtic. Som dos equips amb ritme ofensiu i serà un partit molt bonic.» Un Olesa que si hi hagués hagut copa de vuit s'hi hagués classificat per tercer any seguit.

LA JORNADA

Cadí - Olesa
16.15 h (avui)
Mann - Estudiantes
12.00h
Celta - Eivissa
12.00h
Hondarribia - Ros
12.00h
Rivas - G. Canària
13.00h
Sóller - Canoe
18.00h
Argon - Perfumerías
18.00h


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.