BÀSQUET

LLIGA FEMENINA

Europa és una quimera

L'Olesa Espanyol, que reduirà en un 50% el pressupost de la temporada passada, té quasi descartat jugar competició europea

No serà possible. La plaça per jugar el curs vinent a l'Eurocopa que l'Olesa Espanyol es va guanyar contra l'Hondarribia serà per a un altre, perquè el club que presideix Jaume Sanmartí hi renunciarà. Ho farà llevat que un feliç imprevist en forma de 200.000 euros succeeixi abans del 20 de juliol –data límit per dir si s'accepta o no la plaça–, un fet que en els dies que corren té com a mínim la categoria de miracle.

La meitat.

L'equip ha hagut de renunciar a prendre part en la competició europea i, així mateix, haurà de dissenyar la temporada que ve amb la meitat del pressupost de què disposava la temporada passada. És a dir, un capital per jugar a Lliga Femenina de mínims des del moment que en la lliga passada l'equip ja tenia el tercer més baix de la categoria. Malgrat això i que l'objectiu serà el de sempre, «la permanència» –en paraules de Santamaria–, les jugadores que dirigirà altra vegada Lucas Mondelo no renunciaran a res. Una plantilla que, si bé no té confirmada cap jugadora, ja està apamada i que el club començarà a concretar i a fer pública un cop hagi pagat a les jugadores de la temporada passada la mensualitat que se'ls deu. «Un abonament que farem efectiu quan les institucions ens facin arribar els diners que ens van prometre.»

L'estretor econòmica serà el patró en el qual, llevat del Ros Casares i el Perfumerías de Salamanca, es mouran enguany tots els clubs de Lliga Femenina, clubs entre els quals segurament no hi serà el Lleó per deutes, i la seva plaça l'ocuparà el Mann Filter de Saragossa, que aquest any ha baixat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.