BÀSQUET / 2a CATALANA

EL MORELL 75 - PALLEJÀ 60

El Morell va aconseguir la segona victòria de la lliga en imposar-se al Pallejà, el cuer de la categoria. Tots dos equips van sortir a la pista amb molta empenta i durant els dos quarts inicials el joc va estar molt igualat i cap dels dos quadres va ser capaç d'imposar-se en el marcador. En els primers deu minuts va predominar l'aspecte ofensiu i en els següents, el defensiu; la igualtat regnant es va evidenciar en el 32-32 que indicava l'electrònic en la mitja part. A partir del tercer període, la tònica va canviar i els morellencs, que van demostrar més concentració i que van sortir més concentrats en el partit, van sotmetre al Pallejà, van imposar el seu ritme i, gràcies a l'elevat percentatge d'encert des de la línia de 6,25 (12 triples), van decantar la balança al seu favor. / EL 9
C.B. MORELL:
Marín (7), Giner (20), Gené (19), Pascual (2), García (6) –cinc inicial–, Ferré (2), Pons, Muntané, Gomis, Benitorafe (7), Gual (7) i Fernández (5).
C.E.B. PALLEJÀ:
Gutiérrez (5), Daunis (13), Díaz D. (4), Díaz J.M. (12), Castro (3) –cinc inicial–, Villuendas, Ponce (16), Cabezas, Silla, Berniel (2) i González (5).
PARCIALS:
21-17, 11-5, 23-13 i 20-15.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.