BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

Amb Thorburn, el rebot és de l'Olesa

L'equip de Mondelo és el que més n'agafa de la lliga amb la base anglesa brillant (10)

Quatre partits, tres victòries i una derrota. Però si es mira la lluita pel rebot, el balanç de l'Olesa Espanyol és de 4-0. L'equip de Lucas Mondelo és el que millor reboteja en la competició, amb 37,3 rebots per partit, deu més que els seus rivals. Dissabte, contra l'Eivissa, no es pot explicar el 76-70 sense el 44 a 27 en la lluita sota els taulers. Una tasca d'equip que té en la base d'Oxford Shona Thorburn (1m76, 27) com a element més brillant, amb 10 rebots de mitjana –és la segona màxima de la lliga només superada per Érika de Souza (Ros) amb 10,5, i són les dues úniques jugadores que arriben als 10.

En el descans del matx contra l'Eivissa, la base ja vorejava el doble doble, amb 10 punts i 8 rebots. L'acabaria assolint –va acabar amb 13 rebots–, en el segon personal de la temporada i en el segon partit que acabava com a màxima rebotejadora de l'equip. Fins ara, 8 rebots en dues ocasions i 11 i 13 són les seves marques. Es coneixia la seva capacitat de treball i sacrifici pel col·lectiu, però ni a l'Eivissa (2,8 de mitjana) ni al Lleó la temporada passada (3,1) havia arribat a aquests nivells. Ni de bon tros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.