MOTOR / CAMPIONAT ESTATAL DE TRIAL

Raga s'acosta a Bou

Va guanyar la segona prova a Eivissa i pressiona el seu rival

El pilot de Piera acaba segon i Fajardo completa el podi

Toni Bou
«He fet un bon pilotatge però també algun error infantil en la primera zona. Però aquest reglament nou no em convenç. És una llàstima que d'entrada ja es perdin deu punts i després siguin irrecuperables»

Adam Raga (Gas Gas) es va imposar ahir en la segona prova del campionat estatal de trial en pista coberta, a Eivissa, i pressiona Toni Bou (Montesa), que continua líder gràcies a la segona posició. El pilot d'Ulldecona va acabar amb 1.996 punts, deu més que el seu rival de Piera, que els va cedir a causa de la penalització que va rebre per saltar-se una de les portes en el primer pas per la primera zona. El podi de la prova el va completar Jeroni Fajardo (Beta), amb 5 punts menys que Bou. El pilot de Pals també ocupa la tercera posició de la classificació general. Albert Cabestany (Sherco) i Dani Oliveras (Sherco) van acaparar la resta de posicions entre els cinc primers.

En la categoria TR2, Laia Sanz (Montesa) no va poder repetir el podi que va aconseguir en la primera prova i va acabar en la sisena posició. La pròxima competició del campionat estatal es disputarà el 16 de maig a Pobladura de las Regueras (Lleó). Abans, però, s'hauran fet les tres primeres proves del campionat del món, que comença diumenge que ve a Baiona. El cap de setmana següent, el mundial es traslladarà a Portugal per disputar una prova doble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.