MOTOR / MUNDIAL D'ENDURO

Cervantes i Sanz, segons a Itàlia

La victòria en set dels dotze parcials de la segona jornada del Gran Premi d'Itàlia no va ser suficient perquè Ivan Cervantes (KTM) aconseguís superar el seu gran rival en la lluita pel títol d'enduro 2, Mika Ahola (HM-Honda). El pilot finlandès, com dissabte, va tornar a fer el millor temps i va superar de 17 segons el seu rival català. En la classificació general estan separats per sis punts, una diferència que el cambrilenc pot neutralitzar en el proper gran premi, que es disputarà a Polònia el 12 i 13 de juny.

L'altra gran protagonista de la jornada va ser Laia Sanz (Honda), que va aconseguir el segon lloc en la categoria femenina en la que tot just és la seva segona participació en una competició d'enduro. La pilot de Corbera de Llobregat va estar lluitant per la primera posició amb Ludivine Puy, campiona del Dakar, que en les últimes especials va agafar un minut i mig de diferència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.