HOQUEI SOBRE PATINS

OK LLIGA

Quim López, la recepta

El Vic aposta per un vigatà per cobrir el buit que deixa Pujalte

Es retrobarà amb Masoliver i no podrà disposar d'Adroher (Barça)

El vigatà Quim López torna a casa per substituir Ferran Pujalte a la banqueta, i ahir va ser presentat en societat. López va ser jugador del club durant molts anys i un dels màxims golejadors de la seva història, i també va jugar en el Voltregà, el Reus Deportiu i l'Igualada. Com a tècnic ha encadenat una bona trajectòria amb el Shum Maçanet, el Blanes i el Lleida, conjunt que va classificar per a la copa i per al play-off en aquest darrer exercici. De fet, López ha fet bones campanyes amb els conjunts que ha dirigit. «Arribem amb una gran il·lusió i amb molt d'orgull de tornar al Vic després d'un periple de cinc anys. L'objectiu és mantenir la tendència actual i consolidar l'equip, que acaba de fer la millor temporada de la seva història. Però ara l'hem d'oblidar, perquè si la recordem massa voldrà dir que les coses no van bé», va assenyalar López. El tècnic no podrà disposar d'Adroher, que se'n va al Barça, però tindrà Masoliver, que torna a casa. Tots dos van coincidir l'any 1999 en l'equip que va guanyar la copa. Tampoc no continuarà Jordi Galán.

Boira, al Vilafranca.

El Vilafranca, que dissabte va confirmar l'ascens a l'OK Lliga, va per feina, i ahir va confirmar el fitxatge del davanter procedent del Vilanova Roger Boira, que ja havia milita en l'equip penedesenc en anteriors etapes. Pep Pané deixa de ser el tècnic de l'equip tot i l'ascens, i el nou entrenador és Ricard Muñoz, que aquesta temporada ha dirigit el Voltregà.

LA FITXA

Quim López
Naixement:
Vic 30-5-1967
Trajectòria jugador:
Vic (83/88), Voltregà (88/89), Reus Deportiu (89/90) i Igualada (90/92) i Vic (92/2000).
Títols jugador:
1 lliga amb l'Igualada i 3 copes.
Trajectòria tècnic: (
Sant Feliu de Codines (2004/2005). Shum Maçanet (2005/2006). Blanes (2006/2007). Lleida (2007/2008 i 2008/2009).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.