La tercera edició del masters ciutat de València comptarà amb els millors pilotaris del moment

En trinquet de Pelai acollirà totes les partides del torneig, que començarà el 14 de desembre. El Levante UD entregarà el premi al millor jugador i els participants signaran autògrafs en tendes Orange

El proper dilluns comença al trinquet de Pelai el III Masters de pilota Ciutat de València, el torneig curt més prestigiós de l'escala i corda professional, que s'el·labora amb els millors jugadors de l'empresa Val Net. La competició comptarà amb la presència d'Álvaro, Genovés II, Soro III, Sarasol II, Grau, Dani i Félix, entre d'altres.

La competició es presenta dimecres 9 de desembre a l'estadi Ciutat de València, a partir de les 11.30 hores.

El Levante UD amb la pilota

Amb motiu del centenari del Levante UD, l'equip degà de la ciutat ha volgut fer-li costat al món de la pilota i entregarà el premi al millor jugador, que portarà el nom de l'entitat.

Decidirà el mateix una comissió tècnica formada pel director gerent de la Fundació Esportiva Municipal, Luis Cervera, el conseller delegat del Levante UD, Quico Catalán, Arturo Tuzón, trinqueter de Pelai, i Daniel Ribera, de Val Net.

L'empresa de telefonia Orange, per la seua banda, portarà a terme una intensa campanya de promoció del Masters Ciutat de València a diferents localitats valencianes. En concret, a les tendes Orange de Xàtiva, Montacada, Llíria, Vila-real i Burriana es trobaran, dies abans de l'inici, alguns dels jugadors participants al Masters signant autògrafs.

Així mateix, tot aquell que es done d'alta en la companyia durant la pròxima setmana a alguna de les tendes Orange d'estes localitats rebrà com a regal directe un abonament per a totes les partides del Masters Ciutat de València.

El calendari

El proper dilluns dia 14 se celebrarà la primera eliminatòria del Masters després d'una partida de juvenils. Dimarts, a partir de les 16.30 hores es disputaran la segona i la tercera. Dijous 17 tindran lloc les semifinals, mentre que la final es reserva per al dissabte a les 17.30 hores.Durant la celebració del Masters tancaran els trinquets de La Pobla, Massamagrell i Benidorm.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.