Esports

La 4a Milla Vertical d’Àreu, més dura

Àreu serà escenari dissabte vinent de la quarta edició de la Milla Vertical, una prova l’objectiu de la qual no és acabar la cursa en primera posició, sinó arribar a la meta, situada al Monteixo, a 2.905 metres, abans que el sol s’amagui per darrere de les muntanyes. L’edició d’aquest any presenta un nou recorregut, més dur i amb més verticalitat, per posar més nivell a la carrera. Segons els organitzadors, aquestes novetats fan que la Milla Vertical d’Àreu “sigui única a Catalunya i al món”. La prova, que es va presentar dimarts a Lleida, és puntuable per a la Copa Vertical Tres Nacions, que s’agermana amb França i Andorra.

Coincidint amb la disputa de la prova, la vall Ferrera viurà un cap de setmana ple d’activitats musicals, culturals i lúdiques, com ara l’Àreu Rock, el segon Festival de Senderisme Pica d’Estats o la Fira d’artesania i de material de muntanya de segona mà. A més, com en altres edicions, s’han organitzat la Milla Vertical Jove i la Mini Milla, per a infants de 3 a 12 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia