Comença la segona fase del circuit Bancaixa al trinquet de Genovés

La segona fase de la XIX Lliga Professional d'escala i corda Circuit Bancaixa, començarà el proper divendres al trinquet de Genovés amb l'espectacular duel entre Massamagrell (Soro III, Solaz i Héctor II) i Calp (Víctor, Sarasol II i Raúl II), és a dir, els dos primers classificats de la ronda anterior. La partida, que serà retransmesa en directe per Punt 2, obrirà una sèrie de 15 encontres en els que els sis equips supervivents lluitaran per les quatre places de semifinals.

Entre el divendres i el diumenge debutaran totes les formacions que queden vives en el Circuit Bancaixa: Les de Massamagrell i Calp, però també les de Benidorm (Genovés II, Salva i Nacho), Alcàsser (Pedro, Javi i Oñate), Vila-real (Núñez, Félix i Santi), Sagunt (León, Dani i Colau II).

La segona fase es perllongarà fins al proper 14 de febrer, quan es tancarà al trinquet de Carcaixent. Abans, la competició haurà visitat, a banda del de la Ribera i el de Genovés, altres 10 recintes: Pelayo, Murla, Vila-real, Bellreguard, Benissa, La Pobla de Vallbona, Massamagrell, Guadassuar, Llíria i Sueca.

El sistema de competició de la segona fase és el mateix que en la primera. Els sis equips supervivents s'enfrontaran tots contra tots en una lligueta en la que cada victòria val tres punts. L'equip que perda però arribe a 50 tants li'n restarà un al seu rival, mentre que les eventuals igualtats a punts es resoldran a favor de l'equip que haja quedat per davant en la classificació de la primera fase.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.