XXIV CHALLENGE DE LA CANONJA

Escurçant diferències

Hernández (Campió Llorens CC) s'imposa en el trofeu La Rambla

Iturat, ahir desè, manté la primera posició provisional

El castellonenc Gabriel Hernández es va imposar ahir en el trofeu La Rambla, la segona etapa de la trilogia que forma la Challenge de la Canonja, en un final entre sis corredors que es va resoldre a l'esprint. El marge de 34 segons assolit en la primera cursa per Iturat, ahir desè a 29 segons d'Hernández, li permet gaudir encara del lideratge provisional. Hernández i Jonathan Genthon (CJAM) ocupen el segon i tercer lloc respectivament. El campió de la challenge es coneixerà dissabte vinent en acabar la tercera prova, el trofeu d'Hivern.

Malgrat el fort vent els 137 corredors van rodar amb un ritme àgil. A l'altura del Morell, en el quilòmetre 20, un grup de 7 ciclistes –4 d'ells del CJAM de Sta. Oliva– es va destacar. L'escapada va durar fins al quilòmetre 54, al pas per Alforja, en què un grup de 70 corredors la va neutralitzar quan ja havien agafat un avantatge d'1:30.

El grup capdavanter es va dissoldre un altre cop abans de Vilaplana, al quilòmetre 63, on 6 homes van protagonitzar l'escapada definitiva. A l'entrada de la Rambla el grup era un bloc però Hernández, especialista a l'esprint, va fer valer la seva virtut frec a frec amb Genthon, Cervantes (CJAM), Herrero (Catalunya-M.I.) i Díaz (Ajuntament Tarragona).