BTT

COPA CATALANA

Marc Trayter, nou líder

L'escalenc acaba tercer en la cursa de ral·li de Corró d'Amunt

Va cedir en l'esprint final amb el txec Milan Spesny

La doble cita de Corró d'Amunt, a les Franqueses del Vallès va fer que Marc Trayter assaltés el lideratge de la copa catalana-GP Massi ja en la segona cita i sense haver guanyat encara cap cursa. En la contrarellotge de dissabte Trayter no es va acabar de trobar amb força i, tot i això, només va cedir tretze segons respecte al francès Marc Colom (Calvisson VTT), que va vèncer. Segon va ser Guilleume Vinit i tercer david Lozano (a 12 segon), del Bicis Esteve. Tampoc va trobar en les cames tota la força que li calia en la sortida de la cursa de ral·li de diumenge. Tot i això, de mica en mica, es va anar consolidant en les posicions capdavanteres. Eren quatre al davant, els francesos Vinit i Colom, el txec Spesny i l'empordanès Trayter. Dels dos primers, Vinit va fugir en l'última volta i l'altre, Colom, es va quedar, fins que Spesny i Trayter el van deixar clavat. Ja en la recta final, les cames del txec van tenir més força que les del ciclista del Radikal Bike. Llorderalla, de l'Ambisist, va ser vuitè, un lloc davant de David Lozano, que, a més, va ser el primer en categoria sub-23.

Mascarreras (Conor-Forallac), tercera

La torroellenca Cristina Mascarreras va entrar en la tercera posició rere Anna Villar, que és la líder del circuit i de Sandra Santanyes (Trek Lorca), que va ser segona a dos minuts i mig de la vencedora. Mascarreras havia fet també el tercer millor temps en la contrarellotge de dissabte, que també va vèncer Anna Villar i en què la ciclista de Caldes de Montbui Mercè Tusell (Ambisist) va ser la segona. El club de Fornells de la Selva, per la seva banda, va acumular més punts que cap altre equip i va encapçalar la classificació per equips.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.