La Ribera esdevé l'epicentre de la pilota valenciana professional

Hui dimarts 13 d'abril té lloc la presentació del VIII Trofeu Vidal, el torneig de major prestigi dels disputats amb el format de dos semifinals i la corresponent final.

L'acte està previst que s'hi desenvolupe en la seu que la signatura patrocinadora posseïx en el Polígon Industrial de Xàtiva en l'edifici de l'antiga ‘Discoteca Siux'. En la presentació participaran la majoria de pilotaris inclosos en el torneig així com representants de l'empresa patrocinadora, i de l'entitat que organitza, Val Net.

La competició es desenvoluparà en la seu única del trinquet de Guadassuar els dies 14, 16 i 21 d'abril.

D'altra banda, enguany s'ha confeccionat un segon torneig paral·lel reservat als joves pilotaris que somien amb convertir-se en figures de l'esport autòcton. El mateix s'ha denominat Trofeu Vidal Promeses i també es portarà a terme en el Nou Trinquet de Guadassuar. En este cas les partides es completaran els dies 14, 19 i 26.

Amb la disputa del Trofeu Vidal la comarca de La Ribera es convertirà en l'epicentre de la millor pilota valenciana professional durant el temps de durada del torneig. No en va es van a donar cita els millors exponents de la pilota valenciana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.