Comença a Guadassuar el Trofeu Vidal de Pilota Valenciana

El trinquet de Guadassuar acull la primera semifinal del VIII Trofeu Vidal, en la que Álvaro, Grau i Santi s'enfronten a Soro III, Félix i Jesús. El torneig curt considerat com al més prestigiós de l'any per la seua veterania i pel nivell dels cartells de jugadors que sempre intervenen.

La principal novetat de l'edició d'enguany és la celebració del I Trofeu Vidal Promeses, que reunirà als joves amb major projecció de l'actualitat. També es disputa la primera semifinal, en la que Fageca, Pere i Hèctor s'enfrontaran a Puchol II, Raúl II i Hèctor II.

S'inclou en aquesta edició, una partida nocturna a Guadassuar, un fet que mai abans havia succeït. Serà aquest divendres quan el trinquet de la localitat de la Ribera òbriga les seues portes a les 23 hores per tal d'acollir la segona semifinal, en la qual Genovés II, Tato i Solaz s'enfrontaran a Miguel, Javi i Sarasol II.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.