GOLF

Pol Bech enfila la ruta per l'Europa Central

El golfista de Fontanilles participarà en dos tornejos a Àustria i un a Eslovènia en 20 dies

El golfista de Fontanilles Pol Bech iniciarà aquest setmana una ruta per l'Europa Central, on s'endinsarà de ple en l'Alps Tour, circuit satèl·lit del Tour Europeu. Aquest any, Bech va haver de recuperar la targeta per participar en l'Alps, ja que la temporada passada no va acumular prou punts per continuar-hi, ja que no havia participat en prou tornejos.

Aquest any el jugador no vol que això li torni passar i, per això, en poc més de quinze dies en jugarà tres, amb l'objectiu de millorar el 32è lloc del rànquing actual. El primer dels tornejos serà el de Gösser, camp on ja ha jugat diverses ocasions, que arrenca aquest dijous. En la setmana següent, sense moure's d'Àustria, Bech jugarà el Lyoness Open a Weiz (66.000 euros en premis). Posteriorment, set dies després actuarà en l'Slovenian Open, un torneig en què es repartiran –com en el de Gösser– 40.000 euros en premis.

Aquesta temporada, el de Fontanilles ha jugat dos tornejos puntuables per l'Alps Tour, el de Bétera i el de Gualta, tots dos també puntuables per al Peugeot Tour.

El golfista empordanès ha treballat en els últims anys per millorar la solidesa del seu joc. El seu objectiu és entrar en el circuit europeu, però en cap cas no vol forçar la màquina i preparar obsessivament les escoles d'accés al circuit europeu. No vol arribar-hi, de cap manera, si no és prou preparat per mantenir-s'hi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.