PIRAGÜISME

En marxa el centre de Deltebre

Presenten el projecte de les noves instal·lacions, que costaran 800.000 euros

Deltebre tindrà la base de piragüisme del centre de tecnificació esportiva de les Terres de l'Ebre, que actualment té centralitzades totes les seues instal·lacions a Amposta. Segons va explicar ahir el representant territorial de l'Esport a l'Ebre, Jordi Gaseni, la voluntat del govern català és «ampliar» l'oferta en tecnificació esportiva i «descentralitzar-la». «Apostem per les instal·lacions de Deltebre, perquè és aquí on hi ha l'Associació Esportiva Xino-Xano, fins fa poc l'única federada en piragüisme», va dir Gaseni. Concretament, la Xino-Xano té actualment 25 esportistes federats. El Club Nàutic de Flix, federat en rem, també ha obert una secció de piragüisme.

Ahir es va presentar a la delegació del govern de Tortosa el projecte de les noves instal·lacions del centre de Deltebre que se situaran a la seu de l'associació Xino-Xano. Concretament les noves instal·lacions tindran una superfície construïda de 613 metres quadrats que es dividiran en dos nivells: un per als vestidors, el gimnàs i la sala de màquines, i un segon on s'ubicarà el magatzem amb capacitat per a un centenar de piragües. El pressupost és de 800.000 euros. La secretaria general de l'Esport donarà una subvenció de 300.000 mentre que l'Ajuntament de Deltebre disposa d'una partida de 630.450,41 dins el pressupost d'enguany. La previsió és que les obres comencen a l'estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.