Més esport

Comença el XXV Campionat Individual Bancaixa de pilota valenciana

En la present edició participaran deu pilotaris.

Genovés II i Miguel han sigut designats caps de sèrie.

Álvaro no defendrà la seua corona.

Dissabte dia 4 de setembre, començarà una nova edició del Campionat Individual Bancaixa – Trofeu president de la Generalitat Valenciana, torneig que complix vint-i-cinc anys de vida. Aquesta competició és la que determina qui és el número u de l'àmbit professional de la modalitat d'escala i corda.

En el present exercici seran de la partida deu pilotaris que duran a terme dues fases distintes. La primera estarà composta per sis eliminatòries directes. Els participants en este primer acte són Puchol II, Santi II, Primi, Carlos de Petrer, Soro III, Colau, León i Fageca. El debut de cada pilotari ha sigut fixat d'acord amb la classificació obtinguda en l'últim campionat.

La segona fase respon a una lliga de tots contra tots en què participaran els dos supervivents de la ronda anterior així com Genovés II i Miguel, que han sigut designats caps de sèrie (d'acord amb la seua classificació de l'any passat). Esta segona ronda constarà d'un total de sis partides. Una vegada completades totes les confrontacions els dos millors pilotaris segons la classificació passaran a la final del dia 17 d'octubre.

La jornada inaugural tindrà lloc dissabte vinent en el trinquet de Llíria on es produirà la confrontació entre Puchol II i Santi II.

El campionat tindrà enguany un campió inèdit ja que Álvaro, que encara ostenta el títol, no participarà en l'esdeveniment. El pilotari de Faura va anunciar que no tornaria a participar en la competició del mà a mà perquè li exigix molt d'esforç i ara mateix prefereix centrar-se en altres competicions com el Circuit Bancaixa o la Copa President de la Diputació de València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.