PITCH AND PUTT

Cano, campió del món a Occitània

El golfista resident a Palafrugell obté el títol mundial perquè és el més regular de la cita

Marc Lloret, amb rècord del camp, acaba quart, com la catalana Nachshon en dones

Fernando Cano, del Pitch and Putt de Gualta, i resident a Palafrugell, va aconseguir el títol mundial de la modalitat strokeplay que es va disputar el cap de setmana passat al camp de la Granda Mota, proper a Montpeller. Amb un total de 146 cops, va aconseguir superar l'embranzida final de l'irlandès Ray Murphy, que va quedar a dos cops (148) i va ser el primer líder de la cita després de la primera volta de les tres que havien de completar els competidors. Entre ells, dotze jugadors de la Federació Catalana de Pitch and Putt, i 1a jugadora Abby Nachshon, que va ser finalment quarta, amb 174 cops, en la categoria femenina, en què va guanyar la irlandesa Chrissie Byrne, amb 161 cops, sis menys que l'holandesa Kleinlutgenbeld, segona, i set menys que la seva compatriota McGrath, tercera.

En homes, el català Marc Lloret, del Pitch and Putt Platja d'Aro, va assolir una meritòria quarta plaça després de firmar, en el tercer i últim recorregut, una targeta de 45 cops, el rècord del camp que igualava el de Murphy en la jornada inaugural. Aquest 45 exercia de desempat amb l'holandès Luning, que es va haver de conformar amb la cinquena plaça. Cano, amb tres voltes sota el par del camp (50, 48 i 48) va mostrar regularitat i es va convertir en just campió del món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.