Més esport

Configurades les semifinals del Circuit Bancaixa

León, Nacho i Tino jugaran contra Núñez, Tato i Santi mentre que Genovés II i Sarasol II es mesuraran a Miguel i Dani

El Circuit Bancaixa ja té configurats els encreuaments de semifinals. Les confrontacions han sigut determinades previ sorteig que hi ha tingut lloc en el migdia de hui en la seu de la Fundació Bancaixa.

Finalment l'atzar ha volgut que la primera semifinal la protagonitzen els equips representatius de Benidorm (León, Nacho i Tino) i Vila-real (Núñez, Tato i Santi) mentre que en la segona seran de la partida les formacions de Calp (Genovés II i Sarasol II) i Pedreguer-masymas (Miguel i Dani).

La primera semifinal té programada la seua partida d'inici per a dissabte que ve en el trinquet Pelayo de València. La segona confrontació es jugarà dimarts que ve a Massamagrell i si haguera lloc a una tercera esta es jugaria en Sueca el divendres dia 25.

La segona semifinal completarà la seua primera partida el diumenge en el trinquet de Bellreguard. La segona confrontació es durà a terme a Guadassuar dimecres que ve i la tercera, si fóra necessària, es jugaria a Pedreguer el dissabte dia 26.

Una vegada conclòs el sorteig els pilotaris han mostrat la seua satisfacció pel resultat ja que ningú tenia preferència per jugar contra un o altre rival. I és que tots els contendents han coincidit a assenyalar que els quatre equips arriben a les semifinals a gran nivell i que en principi no hi ha un favorit clar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.