FUTBOL SALA

DIVISIÓ D'HONOR

Canvi de cicle al Marfil

El club colomenc no renova Padú per raons econòmiques i de disponibilitat total

L'entitat retallarà el pressupost i busca un tècnic que també es faci càrrec de la base

Vicenç Garcia
PRESIDENT DEL MARFIL
«Les raons, evidentment, no
són esportives sinó econòmiques»
«Busquem un tècnic que pugui tenir disponibilitat plena i que també es faci
càrrec de la base»
Padú
ENTRENADOR DEL MARFIL
«Respecto la decisió
del club, però no la comparteixo»
«Deixo el Marfil amb la satisfacció d'haver complert els objectius amb escreix: primer amb l'ascens i després amb la permanència»

L'etapa de Paulo Eduardo de Jesús Padú a la banqueta del Marfil Santa Coloma ha arribat al seu final. El tècnic que el curs passat va conduir l'equip colomenc a l'ascens a divisió d'honor i que aquesta campanya ha estat capaç de mantenir-lo amb la mateixa plantilla tancarà un període de quatre temporades amb la satisfacció de la feina feta. «Evidentment, des del punt de vista esportiu no hi ha cap retret a fer-li. És una qüestió econòmica. Hem de fer un canvi de plantejament. Contractualment, compartíem Padú amb l'Olesa, on dirigeix una escola de futbol sala, i nosaltres, per la nostra filosofia i per assegurar-nos el futur del club, necessitem un tècnic que tingui dedicació total, que també controli la base, de la qual han de sorgir la majoria de jugadors del primer equip», raona Vicenç Garcia, el president del Marfil Santa Coloma. «Aquestes temporades hem hagut de fer un sacrifici perquè Padú és un tècnic amb un bon caixet, per sobre de les nostres possibilitats», afegeix.

Com acostuma a passar en aquests casos, Padú respecta la decisió de la directiva colomenca, tot i que no la comparteix. «Divendres em van anunciar que no em renovaven. Em van agafar per sorpresa i no hi va haver possibilitats de negociació; la decisió ja estava presa», lamenta. En tot cas, l'entrenador brasiler deixa l'entitat amb l'orgull «d'haver complert els objectius amb escreix». «Vaig ingressar en el club el desembre del 2005, quan l'equip ocupava la novena posició en la 14a jornada de la divisió de plata. Aquella campanya ja vam jugar el play-off d'ascens, la temporada següent vam arribar fins a l'última eliminatòria i en la tercera vam aconseguir l'ascens a divisió d'honor. I aquest últim curs ens vam assegurar la permanència a una jornada del final», recorda el tècnic. Després d'una setmana de descans, Padú continuarà vinculat al club fins al 30 de juny, període en què l'equip encara haurà d'afrontar la copa Catalunya. En tot cas, el preparador brasiler ja està obert a escoltar noves ofertes.

Sito Rivera, en l'agenda.

La reducció del pressupost amb vista a la temporada vinent també pot influir en la renovació de la plantilla. «Hi ha una mitja dotzena de jugadors que acaben contracte, però la seva continuïtat o no dependrà, en bona part, de la decisió del tècnic nou», explica Vicenç Garcia. En aquest sentit, el president del club colomenc va admetre que hi ha dues o tres persones que es podrien adequar al perfil d'entrenador que busquen. Tot i que no està tancat, el maresmenc Sito Rivera, que ja ha acabat la seva etapa al Japó i ha estat els últims mesos en un club italià, sembla que té molts números per ser el nou inquilí de la banqueta del Marfil Santa Coloma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.