Més esport

Genovés acull la IV Copa President de la Diputació

Colau i Javi s'enfronten a Cervera i Dani en la partida inaugural.

El trinquet blau acollirà la presentació de tots els equips.

La Copa 2 arranca el 15 de maig

El trinquet de Genovés acull a les 20.30 hores de divendres 29 d'abril, la primera partida de la IV Copa President de la Diputació de València. La competició arranca amb el duel entre els equips de València (Colau i Javi) i Sagunt (Cervera i Dani). En els moments previs de la partida es presenten tots els equips participants en esta competició i en la nova Copa 2, el torneig paral·lel de segona categoria, que començarà el pròxim 15 de maig.

En la primera cita destaca el duel de mitgers entre Dani, campió de l'últim Circuit Bancaixa, i Javi, el braç més potent de la nòmina professional actual. També estan immersos en la batalla dos escaleters amb ganes de refermar el seu paper en l'elit de l'escala i corda com el veterà Cervera i Adrián I.

En la quarta edició de la Copa Diputació participaran 32 pilotaris, a més dels de la Copa Promeses, campionat reservat a les futures figures, que arrancarà una vegada haja finalitzat la Lliga Caixa Popular.

En les seues respectives primeres fases, la Copa i la Copa 2 visitaran 15 trinquets repartits per tota la geografia valenciana (Genovés, Xàbia, Benissa, Pedreguer, Pelayo, Dénia, Sagunt, Bellreguard, Vila-real, Murla, Massamagrell, La Pobla de Vallbona, Guadassuar, Borriana i Sueca).

Els sistemes de competició dels campionats de primera i segona són calcats: Participaran huit parelles en cadascuna, dividides en dos grups. En la primera fase, els equips s'enfrontaran entre ells en cada grup. Els tres primers accediran a la segona fase, que consistirà en una lligueta per determinar els quatre primers, que accediran a les semifinals.

Tant en una competició com en l'altra, les semifinals es decidiran al millor de tres trobades, mentre que la gran final serà a partida única.

Les normes de joc i el sistema de puntuació seran els mateixos que en la Lliga Professional d'escala i corda, és a dir, les galeries estaran prohibides, la victòria es premiarà amb 3 punts, i l'equip que arribe a els 50 punts sumarà un punt, que serà restat al vencedor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.