Més esport

El trinquet d'Alzira acull la final de la copa Diputació

El duel que enfrontarà Álvaro i Sarasol II contra Genovés II i Raúl es disputarà el dissabte 2 de juliol

La final de la IV Copa President de la Diputació de València se celebrarà el pròxim 2 de juliol al trinquet Municipal d'Alzira. La trobada enfrontarà les formacions de Xàbia (Álvaro i Sarasol II) i Murla-Vall de Laguar (Genovés II i Raúl).

La final de la Copa Diputació de València tornarà a enfrontar a dos antics rivals com Álvaro i Genovés II, contrincants en cinc finals de l'Individual, totes resoltes a favor del de Faura, No obstant això, mai abans s'havien trobat en finals del Circuit Bancaixa o la Copa, les dues grans competicions professionals per equips. Genovés II podrà defensar al costat de Raúl el títol aconseguit l'any passat contra Miguel i el propi Sarasol II.

Quant als mitgers, s'enfrontaran l'incombustible Sarasol II, que segueix donant un nivell espectacular a pesar dels seus 40 anys, i Raúl de Godelleta, amb 24 anys, representant d'una nova onada de pilotaris que estan arribant a les cotes més altes de l'elit de la pilota.

El trinquet Municipal d'Alzira és una pista moderna en la que predomina el vidre sobre el formigó. De fet, els dos fons són transparents, amb la particularitat que les graderies arriben fins a peu de pista, amb el que s'eliminen els angles morts de les antigues galeries dels trinquets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.